مشاوره حقوقی رایگان - استرداد مدارک خودرو

با سلام
من با کسی تصادف کردم و مقصر شناخته شدم کارهای بیمه ای انجام شد ولی ایشون به دلیل شکایت افت قیمت ماشین، مدارک رو تحویل ندادند چندین ماه پروسه شکایت طول کشید و چند روز پیش هزینه افت قیمت هم واریز کردم و مدارک تحویل داده شد. بنده نیز مدارک ایشان را تحویل دادم.
آیا ایشون میتونه بره به دروغ شکایت کنه که مدارک منو ندادن؟ چون به شدت تو این پروسه منو اذیت کردن و دروغ گفتن.

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید از ایشان رسید میگرفتید یا با شهادت شهوددادعای خود را ثابت کنید.