مشاوره حقوقی رایگان - شراکت کاری

با خسته نباشید
بنده در سال 98،8 تولیدی هوا فیلتر که داشتم با آقایی مشتریم بود در تولید بخاطر توسعه کارم شریک کردم که بعد از 4 ماه منو از کارگاه بیرون کرده
کار دادگاه و وکیل کشید که کارشناس دادگاه رای رو برام داده فاکتورهای خرید مواد اولیه رو دارم که هیچ مبلغی رو برام نداده هرچی که دستم بود نقدی و غیر نقدی کل دستگاهالاتم الان دو سال هست که باهاشون تولید میکنه فقط آخرین روز که بعد از ظهر بود تصویه نامه ای نوشت که این تصویه نامه بینمون باشه فردا ماشین بیاد دستگاهاتو بردار منم یه چک دو ماهه بهت میدم بابت حساب و کتاب
منه خاک بسر که امضا کردم فرداش رفتم منو راه نداد و گفت تو الان بدهی داری که باید بدی
الانم 560 میلیون ازم میخواد
منی که الان دوسال هست مستاجر و صاحب ماهی 4 میلیون پول هستم

لطفا توروخدا کمکم کنید لطفا

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر محتوای توافقنامه شما مبنی بر پرداخت بدهی باشد متاسفانه مسئولین مگر آن که در شرایط خاص این امضا گرفته شده باشد اما اثبات ادعا بر عهده آن شخص است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام توجه داشته باشیددادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد