مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی

باسلام خدمت شما من کارگر درب و پنجره سازی هستم و دو تا از دیسکهای کمرم بریده میخواستم ببینم از کار افتادگی بمن میدن .؟ ممنون بابت راهنماییتون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بیمه دارید به تامین اجتماعی مراجعه کنید و پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه بیمه بوده اید و توسط کمیسیون مربوطه تأیید گردد بله امکان پذیر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید از طریق بیمه تامین اجتماعی موضوع خودتون رو پیگیری نمایید یا با تلفن 1420 تماس حاصل فرمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر این مشکل ناشی از انجام خ باشد و بدون تقصیر شما ایجاد شده میتوانید درخواست از کار افتادگی دهید