مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی کارگر

سلام شهریور سال ١4٠١در حین کار درکارگاه ساخت چشم چپم ضربه خورد و٩٨درصد بینایی ام رو ازدست دادم شرکت شخصی بوده وبیمه نداشته ومن کارگر روز مزد بودم بنده شکایت کردم ومیخوام بدونم آیا ازکار افتادگی به من داده میشه لطفا راهنمای کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در حین انجام وظیفه و بدون تقصیر شما باشد میتوانید از کار افتادگی دریافت کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

موضوع بررسی و به شما اعلام میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید بیماری شما در ‌کمیسیون پزشکی بررسی گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از کار افتادگی برای شخصی است که بیمه باشد شما می‌توانید برای هر دو و هم غرامت شکایت کنید