مشاوره حقوقی رایگان - گواهی عدم سازش

سلام. منو شوهرم هیچ مشکلی باهم نداشتیم و بخاطر دخالتهای خونوادش شوهرم رفته و درخواست گواهی عدم سازش بخاطر مشکلات و اختلاف فرهنگی و اخلاقی داده در صورتی که حتی عموهاش میگن من مشکل اخلاقی یا فرهنگی نداشتم و به دروغ گفته فامیلاشو دنبالم فرستاده و نرفتم و حرف اخرش این بوده که برم با پدر مادرش زندگی کنم. ایا من میتونم اعتراض ب درخاست گواهی عدم سازش بدم ؟ یا چکار کنم

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.حکم به نفع ایشان صادر میشود ولی در صورت پرداخت کامل مهریه و نفقه و اجرت المثل میتواند انرا در دفترخانه ثبت کند.چون حق طلاق با مرد است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اعتراض شما نتیجه ای نخواهد داشت و شما صرفا می توانید مهریه و سایر حقوق مالی خود را مطالبه کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درنهایت با پرداخت حقوق مالی و یا تعیین تکلیف آن می تواند طلاق دهد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

در صورتی که بخواهد شما را طلاق دهد بایستی تمامی حقوق مالی شما از جمله نفقه، مهریه، اجرت المثل ،نحله، وسایرحقوق مالی که حق شما می باشد پرداخت نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام در صورتی که حقوق مالی شما را به صورت یکجا پرداخت نکند، طلاق قابل ثبت نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زوج می‌تواند هر زمان که بخواهد زوجه خویش را طلاق دهد لیکن حقوق مالی زوجه می‌بایست پرداخت گردد یا تعیین تکلیف شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام طبق قانون زوج میتواند هر وقتی بخواهد زوجه را طلاق دهد اما به این شکل ساده هم نمی باشد چرا باید خیلی از حقوق هایی را به زوجه بپردازد در صورت نیاز تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر متاسفانه مرد قانونا میتواند زن را بدون دلیل موجه طلاق بدهد ولی باید تمام حقوق شما را پرداخت کند

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

متاسفانه زوج میتواند بدون هیچ دلیل زوجه را طلاق دهد وبی تمام حقوق باید پرداخت شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً زوج می توانند هر زمان که بخواهند نسبت به مطلقه نمودن زوج اقدام نماید