مشاوره حقوقی رایگان - گواهی عدم سازش به دلیل عسر و حرج

با سلام
برای بنده بعد از شکایت ضرب و جرح،
در جلسه شورای حل اختلاف، دیه 37میلیون و هشتصد تومان تعیین کردند که همسرم میگه نه دارم و نه میدم و اونجا گفتن که پرونده ارجاع میشه دادسرا
همسرمم میگه هیچ کدوم از جلسات دادگاه رو دیگه شرکت نمی کنم
میخوام ببینم شرکت نکنه چه اتفاقی میوفته؟
و اینکه می تونم از این طریق گواهی عدم سازش به دلیل عسر و حرج رو بگیرم
و آیا همسرم می تونه از خروج بنده مثلا برای پیاده روی و یا دیدار خانوادم جلوگیری کنه

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بسته به نوع ضرب و شتم و نوع رابطه ای که دارید
خیر همچین حقی ندارند
در دادسرا محکم می‌شوند اگر پرداخت نکنند بازداشت میشوند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شرکت نکنند حکم غیابی صادر و میتوانید دستور جلب بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام در صورت حکم قطعی باید دادخواست اعسار داده شود وگرنه امکان جلب وجود دارد.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر همسر شما نمیتواند اجازه ندهد و مورد از موارد عسر و حرج است و میتوانید دادخواست طلاق بدهید

پرسشگر :

با سلام ممنونم از پاسخ گویی تون
صرب و جرح مون به دلیل درگیری فیزیکی و مشاجره بوده که با دست و مشت همچنین پرت کردن روی زمین بمن آسیب زدند
چندین دفعه قبل هم بنده رو مورد ضرب و جرح قرار داده بودند اما شکایت نکردم
رابطه مونم فعلا زن و شوهریم و من تو منزل ایشون اقامت دارم
و اینکه ایشون مدام بنده رو تهدید به آبروریزی در محله ی پدرم می کنند پدرم 50 ساله در اون منطقه زندگی می کنه و ناراحتی قلبی هم داره در این مورد هم می تونم اقدام قانونی انجام بدم؟
بعد از جلسه شورای حل اختلاف چقدر طول می کشه تا ابلاغیه دادسرا بیاد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در صورت عدم حضور جلب ميشه
براي گواهي عدم سازش نياز به بررسي دقيق موضوع وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام دلیلی بر عدم اجازه وجود ندارد می تواند تحت شرایطی از موارد عسر و حرج قرار بگیرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با اثبات عسر و حرج میتوانید تقاضای طلاق کنید در طلاق توافقی که منجر به صدور گواهی عدم سازش میشود زوج و زوجه باید توافق داشته باشند در جدایی و امور مالی و...

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خیر نمی‌تواند گیر دهد گرچه زوجین مکلف به حسن معاشرت با یکدیگرند.
روند رسیدگی ادامه خواهد یافت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر در جلسات حضور نداشته باشد به صورت غیابی رای محکومیت ایشان صادر خواهد نمود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

زوج نمی تواند ممانعتی برای خروج از منزل و...داشته باشد
بسته به ضرب و جرح و پیشینه و تکرار از مصادیق عسر و حرج می باشد
رای غیابی صادر می گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شورا جهت صلح و سازش و پرونده ارسال میشه به دادسرا اگر در دادسرا موضوع اثبات شد با صدور قرار جلب به دادرسی پرونده به دادگاه ارسال می شود.
و اگر در دادگاه حاضر نشود حکم غیابی صادر می شود.