مشاوره حقوقی رایگان - حکم گواهی عدم سازش

سلام
اگر صدور گواهی عدم سازش از طرف زوج تقاضا شده باشه و در دادگاه بدوی حکم عدم سازش صادر شده باشه به شرط پرداخت کامل حق و حقوق زوجه و در این حکم در رابطه با ملاقات فرزند هم تصمیم گیری شده باشه، ایا در صورتی که زوج هنوز حق و حقوق زوجه را پرداخت نکرده باشه میتونه تقاضای صدور اجراییه کنه در رابطه با:
1. طلاق زوجه
2: ملاقات فرزند با توجه ب شرایط ملاقات در این حکم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر
اول باید تکلیف حقوق مالی زوجه و فرزند مشترک معین گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای صدور گواهی عدم سازش باید تکلیف حقوق مالی زوجه مشخص شود و سپس حکم صادر گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بعد از صدور حکم طلاق به درخواست زوج ، برای اجرای صیغه طلاق در دفترخانه طلاق ، ابتدا باید تمام حقوق مالی زوجه پرداخت گردد یا زوج دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به اقامه نماید

و مدت اعتبار گواهی عدم امکان سازش 3 ماه از تاریخ صدور حکم قطعی میباشد و زوج باید در این مدت درخواست اجرای صیغه طلاق را نماید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وقتی برای اجرای صیغه طلاق به محضر مراجعه کنید مفاد حکم بررسی میشود باید حقوق مالی زوجه طبق رأی دادگاه پرداخت شده باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق حکم دادگاه می توان اجرائیه گرفت

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
چون شرط پرداخت حق و حقوق شده خیر .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی مطابق ماده 29قانون حمایت خانواده خیر مگر در صورت پذیرش اعسار و قسط بندی و یا رضایت زوجه به ثبت طلاق بدون دریافت حق و حقوق

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما شامل چندین بخش حقوقی است که باید هر کدام را تگ به تک بررسی کنیم