مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموالم بابت مهریه

مهریه همسرم 87 میلیون تومان به نرخ امروز محاسبه گردیده که بابت آن خودرو زانتیا مدل 85 که در رهن شرکت است و کلیه مدارک آن به ثبت داده شده و منزل بنده که حدود 280میلیون ارزش دارد و مبلغ 10 میلیون از وام آن باقی مانده باتوجه به اینکه بنده مدیر آن شرکت بوده با توقیف اموال چوب حراج به آبروی من زدن هر دوتوقیف شده بعد اعتراض به استان ارجاع داده شد متاسفانه استان هم همین رای را تایید کردن و ظاهرا قرار است اموالم به مزایده گذاشته شود آیا قانون این اجاره را میدهد بخاطر87 میلیون تومان 340 میلیون تومان توقیف شود؟؟؟؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

اگر به توقیف منزل در مرحله اجراکه جز مستثنبات دین هست اعتراض کردین و نتیجه نگرفتین تنها راه توقف مزایده پرداخت است.