مشاوره حقوقی رایگان - آیا برای رفع توقیف خودرو بابت مهریه میتوان اقدامی کرد؟

سلام وقت بخیر
اگر خودرو 206 مدل 97 به ارزش حدودا 90 میلیون تومان بابت مهریه توقیف باشد
آیا میتوان بعد از دادخواست بصورت صوری در تاکسی های اینترنتی مثل ... و ... ثبت نام کرد و در دادگاه عنوان شود که وسیله ی امرار معاش است و رفع توقیف شود؟ در لایحه های ارسالی به شعبه شغل معرفی شده کارگری و مسافرکشی است

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خیر زیرا قبل از انتخب این شغل بوده است و ضمن اینکه بر فرض قبولی ماشین 90 میلیونی به فروش و به جای آن یک عدد پراید به شما تعلق می گیرد