مشاوره حقوقی رایگان - دیه

با سلام
1خردشدگی قسمت انتهای استخوان ران چب که تحت عمل جراحی با ابزار شکسته بندی قرار گرفته شده است 2شکستگی قسمت تحتانی زنداسفل دست چپ که تحت عمل جراحی با ابزار شکسته بندی قرار گرفته شده است
3خردشدگی قسمت میانی استخوان زنداسفل چپ که تحت عمل جراحی با ابزار شکسته بندی قرار گرفته شده است
4 دررفتگی سطح مفصلی درشت طح داخلی مفصلی دست چپ
5 شکستگی استخوان درشت نی ساق چپ که با پلاک ثابت گردیده است
حالا پزشک قانونی ارش تعين نموده برای بند( 1و2و3و5) (12%درصد دیه کامل)
برای بند چهار (4% درصد دیه کامل)
حالا سوال آیا برای پنج بند شکستگی و دررفتگی فقط همین 16%است
یا از طرف دادگاه درصدی دیه بهش اضافه ميشه

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

کلا همین 16درصد میزان دیه است