مشاوره حقوقی رایگان - زمین کشاورزی

با سلام
2 سال پیش زمینی ب متراژ 850 متر با کاربری کشاورزی در حریم و بستر رودخانه بدون استعلام از شهرداری خریدم . و بعد از اینکه ب شهرداری مراجعه کردم گفتند ک این زمین چند سال پیش توسط شهرداری خریداری شده است و متاسفانه شخص ک ازش خریداری کردم هم فوت شده ‌است.البته اقرار نامه ازش دارم.آیا شکایت کنم پولم را ب روز میتونم از وراث بگیرم؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
مالک در اصل چه کسی بوده است؟ شهرداری از چه شخصی خریده؟ تاریخ قولنامه ها و اینکه سند رسمی بوده و یا عادی و... نیز اهمیت دارد. بستر و حریم رودخانه جزو اموال عمومی است و مالک شخصی ندارد. این مورد هم توجه داشته باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود موضوع نیازمند بررسی بیشتر است ‌‌.