مشاوره حقوقی رایگان - کیفری وحقوقی

من چند سال پیش یک زمین خریداری کردم وزمین متعلق به شهرداری بوده ازمن کلاه برداری کردن ومن هم نمیدانستم زمین مال شهرداری بوده من هم به کسی فروختم الان چکهای شخص خریدار برگشت خورده اول رفته از حقوقی شکایت برای فسخ معامله کرده بعد از حقوقی هم پول چکها را میخواهد وهم از طرف کیفری شکایت کرده امکان دارد از کیفری بیارم بیرون یا همچنین مگر میشود هم کیفری هم حقوقی شخصی دوبار شکایت کند پول بخواهد لطفا راهنمایی کنین ممنون .

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است و قبلا این سوال مورد پرسش قرار گرفته است . و در گذشته به این سوال به شکل جامع و کامل پاسخ داده شده است.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

جرم فروش مال غیر ودادخواست مطالبه وجه داده است
حق وحقوق قانونیش رااجراگذاشته