مشاوره حقوقی رایگان - من به سن 53 سالگی رسیدم یکجواب ندا دید رزمنده ما صاجب مملکت تکه ... شدن بهتره تا التماس کردن

با سلام من ررزمنده به سپاه تهران در میدا ن ...مراجعه کرده قسمت ایثارگرن اقای... مسئول رسیدگی گفتم رزمندگانی که چند سال بیمه تامین اجتماعی داده اند صندوق ایثارگران نیروهای مسلح گفته ما این رزمندگان را بیمه می کنیم یعنی دیگر بیمه رزمندگان را تامین اجتماعی نیروهای مسلح میدهد که سردار ...گفت به من رزمنده اصلاً این قانون و جود ندارد وحتی مثل این هم برای رزمندگان وجود ندارد گفتم دراین چند سال بعضی از رزمندگان شامل حا لشان شده و گفتند برو از این خبرها نیست ومن گفتم پس درسایت نیرو های مسلح اعلام کرده اند این هم دروغ است میخواستم ازکارشناس حقوقی بپرسم ایا این قانون است چرا سپاه نم کندوسوال دیگر که من رزمنده 20 ماه جبهه داشتم 8ماه ان را از من زدند میگویم من که در عملیاتها بوده ام چرا میگوید بعد از قطعنامه
سابقه جبهه حساب نمی شود گفتم انها که شهید شدند بعد از قطعنامه انها شهیدنیستند مملکت مثل من رزمنده را له وپایمال کردایا من ررزمنده اه ندارم سالها از این انقلاب گذشت من رزمنده به نان شب خود محتا ج باشم به سن 53 سالگی رسید ولی این سپاه وبنیاد کاری با من رزمنده و منها کرد که در تا ریخ ماندگار ماند واین اخر کار من رزمنده بود ازکار شناس تقاضا دارم جوابی بدهند با تشکر

پاسخ ها :

رزمندگی ایثارگری