مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

من با همسرم اختلاف پیدا کردم و همسرم مهریه اش را که 180سکه است به اجرا گذاشته من هیچ چیز ندارم که پرداخت کنم و در دادگاه بدوی محکوم به پرداخت مهریه شدم چکار باید کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " پس از عدم اعتراض به رای و قطعی شدن حکم دادگاه نخستین ، تقاضای اعسار از پرداخت مهریه (محکوم به) و تقسیط مهریه را از دادگاه صادر کننده حکم مهریه با طرح دعوی و ارائه دادخواست بخواهید .

یک وکیل

س از قطعیت حکم صادره و سپری شدن مواعد اعتراض با استناد به شهادت شهود دادخواست اعسار و تقسیط مهریه تقدیم دادگاه نمایید .