مشاوره حقوقی رایگان - رویت متن وکالتنامه

ما تعدادی از ذینفعان یک پرونده به صورت الکترونیکی واز راه دور وکالت پرونده ای را به وکیلی داده ایم ورمز موقت ارسالی به گوشیمان را هریک جداگانه برایش ارسال کرده ایم اما از مفاد وکالتنامه اطلاع نداریم آیا راهی هست که بتوانیم متن قرارداد وکالتنامه را ببینیم ودر صورت مغایرت با هدفمان وکالت را به صورت جمعی یا انفرادی لغو کنیم؟

پاسخ ها :

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

سلام.
در سایت adliran ، از بخش خدمات قضایی من وارد شده و در بخش وکالتنامه ها جست و جو کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود از طریق سایت عدل ایران اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق سایت عدل ایران اقدام نمایید