مشاوره حقوقی رایگان - قراداد ملکی بدون سند

با سلام بنده کارمند وزارت دفاع هستم ده سال پیش تعاونی مسکن ودجا مبلغی را از ما دریافت کرد برای ساخت خانه به قراره متری 800 هزار تومان به متراژ 105 متر تا اینکه سال 97 واحد رو تحویل داد ولی سند هنوز اماده نبود بنده هم به علت نیاز مالی واحد رو به صورت قولنامه ای و بدون سند (داخل قولنامه بدون سند و به متراژ 105 متر ذکر شده البته قیمت هر متر از قرار چند مشخص نشده ) و به قیمت کل یک میلیارد دویست تومن فروختم و وکالت نامه ای هم به خریدار دادم مبنی بر اینکه تعاونی مسکن هر امتیازی واحد داره از جمله زدن سند و غیره را به خریدار جدید منتقل کنه حالا بعد دو سال سندها حاضر شده و سند بنام خریدار جدید زده شده اما متراژ 2 متر کمتر شده است یعنی 103 که خریدار از من فروشنده شکایت کرده که این دو متر رو من باید به اشان برگردانم و تمام هزینه های سند و نقل انتقال رو بپردازم خواستم بدانم ایا بنده در دادگاه محکوم به پرداخت خواهم شد یا جای دفاع دارد با توجه به اینکه من خانه را بدون سند فروختم و اختلاف خانه سند دار و بدون سند هم نگرفتم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی بیشتر دارد جهت راهنمایی و مشاوره بهتر است با وکلا تماس بگیرید