مشاوره حقوقی رایگان - متراژ کم

آپارتمانی خریداری کردم به متراژ 113 متر و در قولنامه کم یا زیاد بودن ذکر نشده ... وقتی که سند زدم حدود 37 سانت کمتر به من فروخته شده که مبلغ 6000000 میلیون میشود ... و فروشنده پرداخت نمیکند
آیا میشود شکایت کرد؟
به کجا مراجعه کنم؟

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام بله دادخواست بدهید و مطالبه مبلغ کسری را بخواهید. مضافا اینکه حق فسخ هم دارید که البته با توجه به تورم میشنهاد نمیشود همان مطالبه وجه بهتراست