مشاوره حقوقی رایگان - ایا در حکم دادگاه، الزام به تنظیم سند بر اساس قیمت جدید قید می گردد؟

با سلام و احترام ملکی را با متراژ 45 متر خریداری نمودم که در زمان خرید، سند آن اماده نبود و در مراحل اخذ پایان کار بود. و مبلغی از ثمن معامله برای زمان تنظیم سند باقی ماند. حال که سند آماده گردیده است متراژ ملک در سند 43/5 متر ذکر شده است (1/5 متر کمتر). در مبایعه نامه نوشته ایم که "نوسانات متراژ بر اساس متر مربعی 30 میلیون تومان بر اساس سند و صورت مجلس تفکیکی محاسبه و در زمان تنظیم سند تسویه می گردد". با وجود ذکر این توافق در مبایعه نامه، فروشنده حاضر به کسر 45 میلیون تومان از الباقی ثمن معامله (به دلیل کاهش متراژ ) نیست و حاضر به انتقال سند نمی باشد. برای حل این مشکل باید چه اقدامی انجام دهیم؟ 1- پرداخت کل ثمن معامله طبق 45 متر و سپس دادخواست مطالبه وجه پرداخت شده برای 1/5 متر اضافی یا 2- دادخواست الزام به تنظیم سند ( ایا در حکم دادگاه الزام به تنظیم سند بر اساس قیمت جدید قید می گردد؟) یا روشی دیگر که مورد نظر وکلای محترم است. با تشکر

پاسخ ها :

کم کردن ثمن معامله بابت کسری متراژ ملک عدم پرداخت مابه التفاوت کسری متراژ ملک خسارت کسری متراژ ملک کسری متراژ ملک ملک کسری متراژ