مشاوره حقوقی رایگان - حق اولاد دختر بالای 18سال

با سلام من پشت کنکوری فارغ التحصیل هستم و 19سالمه برای پدرم پیامک اومده که چون فرزند شما بالای 18سال است باید برای ریختن حق اولاد گواهی اشتغال به تحصیل تهیه کنیم پدرم کارگر اداره مخابراته و 22 ساله مشغول کاره سوال من این است که من نمیتونم از مدرسه یا سازمان سنجش بابت اینکه دارم برای کنکور میخونم گواهی بگیرم؟واینکه این پیامک برای منی که دختر هستم اصلا صدق میکنه و کارفرما دیگه حق اولاد رو نمیده؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما می توانید مدرک دیپلم خود را برای این موضوع ارائه دهید و از مدرسه بابت گواهی اتمام دوره تحصیلی قبلی اقدام کنید که عنوان شود برای کنکور آماده می شوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تا زمانیکه ازدواج نکردید حق اولاد به شما تعلق می‌گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

دختر تا زمانی که ازدواج نکرده نفقه و حق اولاد بهش تعلق میگیرد