مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله ی خودرو سند به اسممه ولی پلاک زدم براش

بنده سال 97 خودروی خودم رو در قبال دریافت یک میلیون تومان پول نقد و شرایط اقساطی مندرج در مبایعه نامه که سه قسط 9 میلیونی به فاصله چهار ماه یکبار بود فروختم به همکارم پلاک زدم به اسمش ولی سند نزدم. دو ماه بعد از معامله برا همکارم مشکلی پیش اومد قبل از سررسید قسط، ماشین رو ازش پس گرفتم ولی قولنامه دستش موند و بینمون هم چیزی ننوشتیم که ماشین رو به من پس داده، چون همکار بودیم امروز فردا کردیم نرفتیم پلاکشو برداره الام شده سال 98 و ماشین گرون شده میگه 15 میلیون میگیرم پلاکم رو برمیدارم چکار کنم به چه اسمی شکایت کنم. به نتیجه میرسم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در این فرض باید به قولنامه رجوع کنید و شرایط فسخ ان را به کار ببرید