مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از حق

سلام وقت بخیر همسایه ما درآپارتمان بالای سقف برنج و وسایل اضافی گذاشته و در پارکینگ خود ماشین و کنار پارکینگ خودش که راه رفت وآمدهست یک موتور گذاشته در راه پله خرت وپرت وگلدانهای فراوان هرچی گفتم گوش نداد شکایت کردم پلیس گفتن باید همه جمع بشه جمع نکرد رفت شورای حل واختلاف 10 روز بهش فرصت دادن فقط گلدان رو جمع کرد.حالا شورا میگه دیگه تو کوتاه بیا چون بره دادگاه موتور وسقف رو بهش اجازه میدن بمونه با توجه به قانون تملک آپارتمان نشینی آیا این مسله درست هست؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
در قسمت اختصاصی اول تمان ایشان می تواند تصرف مالکانه داشته باشد ولی اگر از آپارتمان بر خلاف کاربری مسکونی، استفاده می کند و به عنوان انبار اجناس استفاده می کند به شهرداری می ت انید اطلاع دهید و به تعزیرات از باب احتکار اجناس

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق شهرداری پیگیری کنید.