مشاوره حقوقی رایگان - اعسار تقسیط

سلام خسته نباشیدمن سال 1400 شکایت کردم قاضی سالی یک سکه درنظرگرفته ایامن میتونم الان که هنوزهیچ سکه ای نگرفتم اعسارتقسیط بزنم یابایدصبرکنم تاحداقل یک سکه بگیرم بعد

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
ظاهرا زوجه هستید که سوال را مطرح کرد اید به عرض می رساند که چون قیمت سکه افزایش یافته محکوم علیه می ت. اند تقاضای تعدیل اقساط مطرح نماید لذا شما فعلا مطرح ننمایید بهتر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سوال شما مبهم هست اعسا. تقسیط برای زوجه مفهومی ندارد

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام سوال شما اجمالی می باشد اگر منظور اعسار از پرداخت هزینه دادرسی دعوی هست که شما خواهان هستید بله می توانید اما اگر منظور شما‌تعدیل تقسیط محکوم به یعنی کاهش اقساط است دادخواست تعدیل را فردی باید ارائه دهد که محکوم‌به پرداخت است

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام. بعد از قطعیت حکم قبلی، هر زمان طرح دعوی تعدیل اقساط ممکن است اما معقول آن است که مدتی از قطعیت حکم قبلی بگذرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه هنوز اقساطی پرداخت نشده و زمان کمی از صدور حکم گذشته و از طرفی سکه گران شده درخواست تعدیل شما رد میشه.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سوال شما در ابتدا تکراریست دوم سوال شما مبهم است شما می‌فرمایید که قاضی سکه در نظر گرفته میتونید درخواست اعسار بزنید در صورتی که هنوز سکه نگرفتید اعصاب برای کسی که باید بپردازد و نه کسی که دریافت بکنه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تعدیل در صورتیکه تغییری در شرایط مالی حادث شده باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام امکان طرح دعوای تعدیل اقساط وجود دارد