مشاوره حقوقی رایگان - ثبت نام به درجه داری ارتش

با سلام بنده متولد سال 1377/12/18 هستم آیا میتونم به درجه داری ارتش ثبت نام کنم؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بر اساس ضوابط و مقررات استخدامی که همه سال تعیین میشود باید عمل نمود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شرایط استخدامی درجه داری ارتش را مطالعه کنید اگر شرایطشو داشتید ثبت نام کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ایین نامه استخدامی هر ساله تصویب میشود باشد شرایط استخدامی را بررسی کنید