مشاوره حقوقی رایگان - خط روی دست برای درجه داری ارتش

سلام وقت به خیر دوستان . ببخشید یه سوال داشتم ... من یه چنتا زخم دارم روی دستم در حد 4 تا خط که زیاد هم معلوم نیست ولی خوب نمیشه هم گف معلوم نیست دکتر بخاد چک کنه میبینه اونقدرام شدید نیست خودزنی بسیار ساده و خفیفیه... خاستم ببینم گیر میدن به این برای درجه داری ارتش یا خیر ؟

پاسخ ها :

گزینش درجه داری ارتش در صورت خط روی دست گزینش درجه داری ارتش