مشاوره حقوقی رایگان - حادثه رانندگی

سلام بنده سال 82 با موتور تو ی شب تاریک و ی خیابان داخل شهر تاریک بدون چراغ برق چراغ موتورمم سوخت و با گارد ریل برخورد شدید کردم و داخل کانال اب پرت شدم. پام از چند ناحیه شکست و دچار نقص عضو شدم. خبر مرگ من پخش شد تو همون سال اون خیابان چراغونی شد و روی کانال هم پوشیده شد. اون زمان عقلم نرسید ک از شهرداری شکایت کنم. الان میتونم شکایت کنم . ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام لطفا"جهت ارایه توضیحات لازم و ارایه بهترین راهکار و پیشنهاد و نظر به تسلط اینجانب در انجام خواسته ی شما ( پاسخ سوالتون ) حاصل 28 سال فعالیت سابقه و تجربه وکالت در مراجع قضایی از طریق سامانه درخواست مشاوره تلفنی ثبت نمایید بنحو احسن پاسخگو هستم.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

مطالبه خسارات مرور زمان ندارد پیگیری کنید اما احتمال موفقیت کم شده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خسارت مرور زمان ندارد و قابل مطالبه هست