مشاوره حقوقی رایگان - تسویه حساب

با سلام و احترام
بنده 11 سال در شرکتی مشغول به کار بودم و اواسط بهمن ماه 1400 استعفا داده و از شرکت خارج شدم حال که از طریق واتساپ پیگیر تسویه و سنوات و ... شدم به من اعلام می نمایند که وضع مالی شرکت خوب نیست و هنوز نفراتی که از چند ماه قبل استعفا دادند ، حقشان پرداخت نشده است. با توجه به اینکه در قانون کار زمان مشخصی برای مجاب کردن کارفرما برای پرداخت مبلغ تسویه وجود ندارد ، خواستم بدونم با توجه به خلا قانونی موجود اگر به اداره کار شکایت کنم آیا رای درخصوص تسریع به پرداخت حق و حقوق برای اینجانب صادر خواهد نمود؟ ضمنا اگر رای صادر شود معمولا چه مدت زمانی را برای کارفرما معین می کنند تا پرداخت نماید؟

پاسخ ها :

مهدي  داودي

مهدي داودي :

امکان شکایت از طریق اداره کار وجود دارد، لیکن رسیدگی و اجرای حکم زمان بر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید به اداره کار مراجعه کنید و تمام حق و حقوق خود را مطالبه کنید و بعد از صدور حکم درخواست صدور اجرائیه بدهید که اجرائیه از طریق دادگاه ابلاغ می شود و اگر ظرف ده روز پرداخت نکرد می توانید از طریق اجرای احکام تمام اموال و حساب های بانکی کارفرما را توقیف کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اداره کار بابت مطالبات خود اقدام کنید و بعد از قطعی شدن رای ودرخواست صدور اجراییه طبق قانون حکم ابلاغ میشود و ظرف ده روز باید اجرا شود در غیر اینصورت شما میتوانید اموال محکوم علیه را توقیف کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق اداره کار قابل پیگیری است و به هر صورت زمان بر می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما می‌توانید تمام حق و حقوق و مطالبات خود را از طریق اداره کار مطالبه نماید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
اداره کار رأی صادر می کند و از طریقه اجرای احکام حقوقی دادگاه قابل اجرا می باشد به نظر می رسد که شما راه دیگری نداشته باشید و بهترین راه اقدام به طرح شکایت علیه شرکت میباشد و از تاریخ صدور اجراییه ظرف مهلت یک ماه شرکت می بایست حقوق شما را پرداخت نمایند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می توانید از طریق اداره کار پیگیری کنید