مشاوره حقوقی رایگان - در مورد قانون کارگر و کارفرما

سلام خسته نباشید. بنده مدت 7 ماه در ترمینال مسافربری که به بخش خصوصی تبدیل شده و شهرداری به شخص اجاره داده بنده کار میکردم شیفت روز بابت نظافت چ
تاسیساتی، نگهبانی، حراست همه این کارهارو بنده از 8صبح تا ساعت 18 بعداظهر انجام میدادن که بدون استراحت که به بنده حقوق بابت این همه کار یک میلیون و پانصد هزار تومان میدادن بیمه هم نداشتم از ساعت 18 بنده رو به اجبار میفرستادن نگهبانی ماشینها تا 8 صبح فردا یعنی 14 ساعت که با بنده بابت نگهبانی شب ماهی دو میلیون و پانصد هزار تومان طی کردن که متاسفانه هیچ مبلغی بابت نگهبانی به بنده ندادند و روز اخر که طلب حقوقم را کردم بهم گفتن اگر یکبار دیگه سراغ حقوق بکنی بهت تهمت دزدی میزنیم و میگوییم که دزدی کرده ای در ضمن چون فشار کارم زیاد بود انجا و هیچگونه استراحتی هم نداشتم یک شب در خواب سکته کردم و دست سمت راستم دچار اسیب دیدگی شدید شامل بی حسی عصبهایه دستم و فلجی شدم که مدیریت ترمینال بابت معالجه دستم هیچ مبلغی به بنده ندادن و در ضمن بدون اینکه حق و حقوقه روز کاریم و نگهبانی شب هم رو بدهند از کار اخراجم کردم بنده بعداز معالجه دستم رفتم اداره کار که به بنده گفتند قرارداد کاری داری گفتم خیر گفتن مدرک چه چیزی داری که نشان بده انجا کار میکردی گفتم شاهد دارم گفت شاهد مورد قبول نیست میشه راهنماییم کنید تا حق و حقوقم رابگیرم هم حقوق روز کاریم و هم نگهبانی شبام و کله هزینه درمان دستم و بتونم دیه دستم را بگیرم سپاسگزارم از لطفتون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما میتوانید از طریق اداره کار تمام حقوق خود را پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق اداره کار قابل پیگیری می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما میتوانید به اداره کار محل اشتغال خود مراجعه نمایید و تمام حقوق خود را مطالبه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما برای اثبات این که شما نزد کارفرما کار کرده‌اید راه های مختلفی وجود دارد مثلاً پرداخت به حساب شما به صورت ماهیانه و منظم یکی از این راه ها ست و داشتن شاهد از موارد اثبات رابطه کارگری و کارفرمایی هست اینکه حق بیمه شما را پرداخت نمی کنند جزء تخلفات کارفرما می باشد و با اعلام مراتب به سازمان تامین اجتماعی بازرس سازمان تامین اجتماعی در زمان حضور شما در محیط کار حاضر شده و اقدام به تنظیم صورتجلسه می نماید و این مورد نیز شما می توانید به عنوان مدرک استفاده نمایید