مشاوره حقوقی رایگان - در مرحله تجدیدنظر مربوط به اجرت المثل اموال

سلام

در مرحله تجدیدنظر از شاهدین چگونه دادگاه تحقیق انجام میدهد ؟؟؟ در صورتی که هنگام دادخواست استشهادیه بصورت محضری به امضاء شاهدین رسیده و ارائه شده

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شهادت باید دردادگاه باشد باتوجه به اینکه دادگاه تجدیدنظرجلسه برگذارنمیکند مگراینکه لازم باشد بهتراست که حضورا اگربه شهادت شهود استنادکرده اید به دادگاه بروید وباقاضی صحبت کنید