مشاوره حقوقی رایگان - چاقو کشی توسط همسرم

سلام همسرم شش ماه قبل مرا با 18ضربه ی چاقو راهی بیمارستان کرد دلیلشم پس گرفتن مهریه م بود که یکماه قبلش بخاطر اخلاق بدش و دست بزنی محضری بهم داده بود الان بعد چند ماه که از شکایتم گذشته و مدارکی اعم از ضبط صدای همسر که اقرار کرده و اقرارنامه ی کلانتری در دستمه ولی شاهدینم برای شهادت میترسن بیان دادگاه یعنی تهدیدشون کرده از طرفی اقوام درجه یک ایشون هستن آیا امیدی هست من با داشتن این مدارک که دستمه گناهشو ثابت کنم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست، در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نتیجه قابل پیش بینی نیست، در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.