مشاوره حقوقی رایگان - چاقوکشی

سلام من به علت اخلاق بد و دست بزنیای همسرم مهریه مو گذاشتم اجرا و همسرم با تعهد محضری و تعهد جانی که توسط دونفر دیگر از اقوامش بعنوان ضامن و شاهد بودن به زندگی برگرداندند بعد از یکماه همسرم منو با 18ضربه ی چاقو به قصدکشت زد و با رسیدن همسایه ها پا به فرار گذاشت و منو انتقال دادن بیمارستان حالا بعد گذشت پنج ماه ازشکایتم رفته همسایه ها رو تهدیدکرده که شهادت ندن و دروغ بگن درحال حاضرم هیچکدوم به حاضر شدن در دادگاه رضایت نمیدن و میترسن جدا از همه ی اینا من پیامک و ضبط صدای همسرم و تحویل دادیار دادم که اقرار کرده زده وهمچنین صدای ضبط شده ی یکی از شاهدینم که اقرار کرده من میترسم بیام دادگاه و نمیام آیا میتونم با این مدارک همسرمو محکوم کنم خیلی نگرانم لطفاً راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدارکتان کافی باشد از جمله شهادت شهود و با صورت جلسه کلانتری و یا 110 و یا گواهی پزشکی .قابل اثبات است

یک وکیل

سلام از طریق پیامک و علم قاضی قابل اثبات است