مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش زمین

سلام. پدر من طی یک قولنامه عادی در سال 76 از پدر خود 30هکتار زمین زراعی گرفته است که در قولنامه نوشته شده یک قطعه زمین درحالی که زمین های ما تیکه تیکه هستند ومبلغ 1500000هزارتومان پرداخت نموده است وحال هردوی انها فوت نمودندمی خواستم بدونم اگر این قولنامه را به دادگاه ارائه نماییم می توانم ازحق خودمان درمقابل وراث های دیگر پدر بزرگم دفاع نماییم

پاسخ ها :

آزاده  ابراهيمي اسكي

سرکار خانم آزاده ابراهيمي اسكي :

سلام. بله.می توانید دعوای اثبات مالکیت به طرفیت سایر وراث مطرح کنید.