مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

سلام، همسرم بعد از یک جر و بحث ساده با چاقو دنبالم کرده و قصد کشتن منو داشته به سمته در فرار کردم ولی در رو قفل کرد و بعد به اتاق فرار کردم بهر طریقی از دستش فرار کردم کلید منو از من گرفته جلوی پسرم تمام این کارها رو کرده که پسرم خیلی ترسیده، حالا به منزل پدریم آمدم و ازش شکایت کردم کلانتری نامه برای همسرم فرستاد که بیاد کلانتری نیومد حالا تشکیل پرونده دادم فرستادن دادسرا میخوام بدونم چقدر طول میکشه؟ و اینکه مجازات همسرم چی هستش، همسرم معتاده در منزل شاهدی نداشتم جز پسرم که 8 سالشه، با تشکر

پاسخ ها :

سلمان  رئوفی پور

سلمان رئوفی پور:

با سلام و احترام؛
در صورتی که جرم تهدید جانی ایشان اثبات شود برای ایشان مجازات قانونی جرم تهدید که مجازات شلاق تا 74 ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد. اما اثبات این امر با شما می باشد.
جهت اخذ توضیحات تکمیلی در راستای روشن شدن موضوع و ادامه روند پیگیری درصورت نیاز به خدمات حقوقی اینجانب با بنده تماس حاصل نمایید. سلمان رئوفی پور وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی 09123700383

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بستگی به میزان شلوغی دادسرا در شهرتون رو داره بنده نمیدونم کدوم شهرید تا تخمین بزنم چقدر طول میکشه . به احتمال زیاد پرونده قرار منع تعقیب خواهد خورد مگر دادسرا به اظهارات فرزندتان بپردازد