مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری زمین سند دار شخصی بدون اطلاع مالک به ارتش

با سلام .
بنده زمینی به متراژ 150 متر در منطقه مسگرآباد تهران دارم که با توجه به پیگیری هایی که اینجانب در زمینه موقعیت زمین با پلاک ثبتی و استفاده کاربردی آن در منطقه زمین انجام گرفته بود شهرداری منطقه اعلام بر این نمودند که این زمین ها را دیگر پیگیری ننمایید و این زمین ارزش مالی ندارد در صورتی که زمین فوق و زمین های اطراف آن توسط شهرداری به اجاره یک عده در آمده که مشغول به جمع آوری ضایعات هستند و همچنین در مسیر جاده جدید الاحداث و پل رو گذر در اتوبان امام رضا می باشد. بنده متقاعد نشدم که علت این امر چیست بنا به همین از اداره ثبت اسناد و املاک پیگیری نمودم که در آخرین استعلام ملک اعلام گردید در اسفند سال 92 این زمین ها به ارتش واگذار گردیده. با توجه به این که اصل سند منگوله دار و مبایعه نامه و نقشه طرح تفکیکی را در دست دارم لطفا اگر مقدور باشد اعلام نمایید به چه ترتیب می توانم زمین فوق را دریافت نمایم.
ضمنا قابل ذکر هست من در حال حاضر یک شخص از کار افتاده 70 ساله با 3 فرزند دختر در تبریز مستاجر می باشم و هیچگونه ملکی به نام ندارم و بنا به کهولت سن زمین مذکور را به عنوان سرمایه ای که در آن زمان نگاه داشته بودم و با توجه به تورم مشهود بر عموم به دنبال زمین فوق رفته تا در نهایت بتوانم در تبریز مالک یک منزل باشم تا از آوارگی خارج بشیم. با تشکر

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با سلام حتما مدارک شما باید توسط یکی از همکاران وکیل بررسی شود