مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی و مستمری پدر برای فرزند پسر

با سلام و احترام پدرم بیمه خدمات درمانی بودن الان سه سال هست که فوت کردن برادرم چهل و نه سال دارم به دلیل مسائل و مشکلات مختلف شغلی ندارد و بیمه هم نیست و مجرد هست دچار بیماری افسردگی شده و زیر نظر روانپزشک هست مدت ده روز هم در بیمارستان اعصاب و روان بستری شده کانون بازنشستگان مراجعه کردم گفتن باید کمیسیون پزشکی رای به از کار افتادگی بدهد تا بتواند مستمری پدرم را دریافت کند با شرایط روحی برادرم آیا امکان دارد کمیسیون پزشکی شصت و شش درصد از کار افتادگی به برادرم بدهد ؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

بستگی به نظر کمیسیون پزسکی دارد و بس