مشاوره حقوقی رایگان - آزادی ماشین

سلام.
صاحب بار داخل بار ماشین کامیون 14 کیلو تریاک جاساز کرده(تریاک درون بار جاساز شده) و راننده بی گناه بازداشت شده. ما برای آزادی راننده میخواهیم سند بزاریم. آیا ماشین کامیون را هم میتوانیم آزاد کنیم؟
آیا ماشین مصادره میشود یا نمیشود؟
آیا دستور مصادره را قاضی صادر میکند؟
ماشین لیزینگی هست.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بیش از پنج کیلوگرم تا بیست کیلوگرم ، شصت تا دویست میلیون ریال جریمه نقدی وپنجاه تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و پنج تا ده سال حبس و در صورت تکرار برای بار دوم علاوه بر مجازاتهای مذکور، به جای جریمه مصادره اموال ناشی از همان جرم ، و برای بار سوم اعدام و مصادره اموال ناشی از همان جرم .موفق باشید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر بار اول بوده خودرو رفع توقیف می شود.