مشاوره حقوقی رایگان - سن بازنشستگی کارمند معلول

با سلام
معلول جسمی حرکتی، از کودکی و از ناحیه پای چپ هستم، که در تیر ماه 1377 استخدام شدم. الان حدود 24 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم. شدت معلولیتم را متوسط ثبت کرده اند(بدون بریس نمی توانم حرکت کنم) آیا می توانم در سن 25 سالگی، یعنی تیرماه 1402 بازنشسته شوم ؟
از چه راهی باید اقدام نمایم ؟

ممنون میشم، راهنمایی نمایید.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

در خواست ناتوانی در ادامه کار بده میفرستن کمیسیون پزشکی اگه تشخیص دهند قادر به ادامه نیستید بازنشست میکنند اما حقوقت خیلی کم میشه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از مرجع مربوطه پیگیری کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق بیمه مربوطه موضوع را پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوتنید درخواست خود را با مدارک پزشکی ارایه کنیدتا در کمسیون بررسی گردد اگر از کارافتادگی شما بیشتر از 66درصد باشد میتوانید بازنشسته شوید