مشاوره حقوقی رایگان - خرید طلا

سلام و عرض ادب. یکی از مشتریهای چندین و چندساله که میشناختمش به من طلا فروخته و من از دزدی بودن اون بی اطلاع بودم جریان این بوده که رفته خونه ی دوستش طلاشو برداشته و دوستش میفهمه وبهش میگه طلا رو بیا و اونم هم میاد پیش من ومیگه طلارو میخام و متاسفانه طلا پیش من نیست و اون دوستش میخاد شکایت کنه چیکار کنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

احتمالا به عنوان معاونت یا اخفای مال مسروقه محکوم میشوید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. درصورت شکایت شما بعنوان مالخر ویا تحصیل مال مسروقه تحت تعقیب قرار خواهید گرفت. تصمیم نهایی با قاضی است در سونیت یا عدم سونیت شما

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خوب دفاع کنید امکان برائت حتی متصور است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه شما طبق مقررات مکلف هستید طلا را با فاکتور خریداری کنید از نظر حقوقی شما نیز مسئول هستید.
از نظر کیفری اگر ثابت شود اطلاع داشتید با عنوان خرید مال مسروقه شما نیز مجازات خواهید شد.