مشاوره حقوقی رایگان - خرید طلا

سلام بنده ازمشتری چندساله که شناخته شده بوده طلای خرید کردم وپولش را به حسابش واریز کردم وبعداز چند روز همراه دوستش امده ودوستش بمن میگوید این خانم طلای مادرمن رو دزدیده طلا رو پس بده و متاسفانه طلا دبگردستم نیست ومیگوید شکایت میکنم اگر ندهی و من از سرقتی بودن ان بی اطلاع بودم چیکار باید بکنم ممنون که انگ مال خر بمن نزنن

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر خرید طلا بدون فاکتور باشد برای شما مشکل پیش میاد.
ولی اگر ثابت شود از سرقتی بودن طلا اطلاعی نداشتید به مجازات خرید مال مسروقه محکوم نمی شوید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بهتر رضایت اخذ نمایید احتمال محکومیت وجود دارد