مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعویض پلاک و انتقال سند توسط فروشنده خودرو

با سلام. من یه خودرو از نمایشگاه خریداری کردم و با خود نمایشگاه دار قولنامه نوشتم و طرف حسابم نمایشگاه بود، طبق گفته او در چند روز آینده من را برای تعویض پلاک و ثبت سند با نفر قبلی که وکالت از صاحب سند دارد به دفتر خانه می فرستد و کسی که وکالت دارد مورد اطمینان نمایشگاه دار هست. من این موضوع را بعد از امضا قولنامه با مهر نمایشگاه متوجه شدم که نمایشگاه دار وکالت ندارد و سند و برگ سبز در دستش نیست. بعد از یک روز گفت که صاحب سند برای اینکه شخص وکالت دار تعویض پلاک نکرده سند و برگ سبز را نمی دهد. از من وقت خواستن تا به توافق برسن. کارت ماشین و بیمه نامه و خود خودرو دست من هست و از 68 میلیون تومان پول خودرو 60 میلیون رو به نمایشگاه دار دادم. الباقی هم سر سند گذاشتم. آیا مالک می تواند اعلام سرقت خودرو را بدهد، و خودرو مصادره شود. مبایعه نامه کمک من می کند. ممنون می شوم کمک کنید.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اولا که به هیچ عنوان سرقت نیست. شما مبایعه نامه دارید.
ثانیا نمایشگاه دار بیع نامه ای با شما تنظیم کرده و خودش مسئولیت دارد.

می توانید علیه نمایشگاه دار ـ صاحب قبلی ـ و کسی که سند رسمی بنام اوست دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.

نمایشگاه دار هم مرتکب جرم فروش مال غیر شده است. میتوانید از این حربه شکایت کیفری او را تحت فشار قرار دهید