مشاوره حقوقی رایگان - کیونت

سلام. من 7 ماه پیش دنبال کار بودم و در سایت آگهی یه کار پیدا کردم و گفتن باید بیای تهران یه مصاحبه با مهندس ارشد بکنی و رفتم گفتن یه هفته اموزش داری و حق نداری به گوشیت دس بزنی و مندم کیونت را برام گفتن و من هم اگاهی از کیونت نداشتم و یه هفته تمام شد گفتن باید زنگ بزنی خونه و 120 میلیون بخوای واسه ضمانت در کارخانه و من هم چند بار بهشون گفتم می خوام برم پول ندارم نذاشتن اصلا نمی ذاشتن ادم تنها باشه یه فکری بکنه فقط باهات حرف میزدن فالو میکردن بد بختانه زنگ زدم به خونه و درخواست پول میکردم بهم دادن و ثبتام زدم و بعد یک ماه یک ورودی گرفتم و 6 ماه در یک خونه زندانی بودم که به بهانا عید امدم بیرون و گوشیم را گرفتم و تو راه نگاه کردم دیدم شرکت هرمی و کلاهبرداریه الان چطوری میتونم پولم رو پس بگیرم اون ادمی که من رو برده بود اونجا خودش هم رفت و من بالاسری اون رو میشناسم راهنمایی میکنید

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
شکایت تحصیل مال نامشروع مطرح کنید هر چند خودتان نیز مقصر هستید و برای اثبات آن مشکل دارید خصوص آنکه مدت زمان زیادی از ورود شما گذشته است

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام و احترام ، شما باید شکایت بازداشت غیرقانونی از آنها داشته باشید به انضمام تحصیل مال از طریق نامشروع