مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری یونیک فاینانس

باسلام از ما 16000دلار پول گرفتند که به ما ماهانه25میلیون سود بدهند ولی دیدیم کلاهبرداری است حالا یک سال و شماره حساب را به نام پدرشان دادند پول به نام محمد طاهر سلیمانی واریز کردیم ما که می رفتیم شکایت کنیم چک به ما دادند اونم چک پسرش بود چک هم پول نداشت برگشت زدیم حالا ما چطوری شکایت کنیم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما می توانید وکیل بگیرید و از دو جهت شکایت کنید هم.روی چک هم از حساب شهص

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بهتر است شکایت چک را دنبال نمایید
و دادخواست مطالبه وجه چک و
خسارت تاخیر تادیه را اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان کلاهبرداری می‌توان طرح شکایت کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شکایت چک را دنبال نمایید و دادخواست مطالبه وجه چک وخسارت تاخیر تادیه را اقامه نمایید