مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه

با عرض سلام و خسته نباشی
بنده 9ماه پیش متاسفانه به طور ناخودآگاه مرتکب ضرب و جرح عمدی با چاقو شدم. قاضی در اولین جلسه دادگاه به خاطر فراهم نشدن وثیقه یک روز منو به زندان فرستاد و انگشت نگاری و عکس ازم گرفتن فرداش با گذاشتن وثیقه آزاد شدم. و در نهایت رای قطعی دادگاه محکوم به فقط 3 درصد دیه شدم و پرداخت کردم و تموم شد
آیا الان برای بنده جز سوء پیشنیه کیفری محسوب می شود یا سوء پیشینه کیفری غیرموثر؟
آیا در استخدامی بنده مشکلی پیدا نمیکند

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام , خیر سوپیشینه برای شما محسوب نخواهد شد و مشکلی در استخدام پیدا نخواهید کرد.