مشاوره حقوقی رایگان - اجاره نامه

اگر كد رهگيری و اجاره نامه به نام يك شخص باشد و در توضيحات قيد گردد كه وجه رهن به شخص ديگری (پدر شخص در اجاره نامه) پرداخت گردد بعد از اتمام قرارداد خود شخص كه مدارك به نام اوست ميتواند پول را دريافت كند؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " پاسخ منفی است و موجر نیز باید مطابق قرارداد اجاره ، مال الرهن (قرض الحسنه) را تسلیم صاحب و مالکش نماید .

یک وکیل

خیر باید وفق قرارداد اجاره وجه رهن به شخص مورد اشاره در سوال شما پرداخت گردد

عطاءاله  فتحعلي پور

جناب آقای عطاءاله فتحعلي پور :

سوال مبهم است.اگر موضوع جزء شرایط قرارداد اجاره ومورد توافق موجر ومستاجر بوده پرداخت مبلغ رهن به شخص ذکر شده در قرارداد منع قانونی ندارد ودر صورت پرداخت مستاجر در زمان انقضای قرارداد اجاره این مبلغ را می تواند از موجر یا شخص مذکور مطالبه نماید.