مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام
من خانومم درخواست مهریه داده و پیامک اش ساعت 10 برای من اومد ساعت 11 تمام حسابهای من بسته شدن.تازه 3 روز بعد پیامک اومد که تاریخ ابلاغیه مشخص شد
1-حالا سوال من اینه مگه نباید اول ابلاغیه بیاد بعد بریم شورا حالا اگه من نداشتم حسابهام بسته بشن
2-حالا من میتونم از خانومم و همون ارگانی که بدون اطلاع قبلی اقدام به بستن حسابهایی من کردن شکایت کنم

پاسخ ها :

آزاده  ابراهيمي اسكي

سرکار خانم آزاده ابراهيمي اسكي :

سلام.خیر.زوجه می تواند با اجرا گزاشتن مهریه فورا دستورتوقیف بگیرد و حق قانونی ایشان بوده است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام لطفاً جهت ارایه توضیحات لازم و ارایه بهترین راهکار و پیشنهاد و نظر به تسلط اینجانب در انجام خواسته ی شما بنحو احسن حاصل 28 سال سابقه و تجربه وکالت در مراجع قضایی از طریق سامانه درخواست مشاوره تلفنی ثبت نمایید درخدمتتون هستم.