مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ملک

سلام. من خانوم هستم. پدر و مادرم فوت شدن در یک سالگی من و مادربزرگم منو بزرگ کرده من ی خانه ارثیه پدری داشتم ک بعد ازدواجم ب دلیل شرایط سخت و ...مجبور ب فروش آن شدم و تصمیم گرفتم در شهر محل زندگی ملک دیگری تهیه کنم همسرم با زور و تهدید ملک رو ب نام خود زد بعد خریداری .من ان زمان ک سال 83 بود میدونستم ک شوهرم منو نگه نمیداره بخاطر پسرم مجبور شدم مادرشوهرم قسم قران خورد گفت دعوا راه ننداز من تو شرایط سخت میام میگم اینجا ملک توعه و با ارثیه پدرت خریدی .سالها گذشت و من طلاق گرفتم حتی بدون مهریه .همسرم منو از خونه انداخت بیرون .من میتونم ملک خودم رو پس بگیرم شاهدی ک زیر قولنامه رو امضا زده میدونه پول خونه رو من دادم ...و من 100 تا شاهد میتونم بیارم ک اون ملک با ارث پدرم خریداری شده...

پاسخ ها :

آزاده  ابراهيمي اسكي

سرکار خانم آزاده ابراهيمي اسكي :

اقدام بی فایده نیست اما درصد موفقیت پایینه.حتما از وکیل کمک بگیرید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

وجوه پرداختی به همسر، تحت شرایطی قابل مطالبه است