مشاوره حقوقی رایگان - بعد از اعسار

سلام‌ من از یک فردی 58 میلیون طلب دارم و حکمم قطعی شد و رفتم دنبال اجرائیه بعد از مراحل توقیف اموال که چیزی نداشت درخواست جلب دادم گفتن باید یک ماه بگذره که اعسار نزنه حکم جلب رو بدن ولی الان میدونم اعسار زده، الان که اعسار زده دادگاه چکار میکنه اعسارشو قبول میکنه چون یک بار برای واخواهی اعسار زده بود رد شد. کامل بگید من بدونم ممنون میشم از شما

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اون اعساری که درواخواهی زده اعساراز هزینه دادرسی است
دراعسارازمحکوم به اگر توانایی مالی نداشته باشد دادگاه تقسیط میکند