مشاوره حقوقی رایگان - پرینت واتس اپ

اگر زوجه درخواست طلاق داشته باشد و زوج بدون دلیل شکایت رابطه نامشروع بکند و پرینت مکالمات واتس اپ را بخاهد قاضی دستور ب پرینت میدهد

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پرینت واتساپ با توجه به این که سرور های ان در ایران موجود نیست و امکان پرینت واتساپ وجود ندارد مگر انکه از طریق پلیس فتا اطلاعات داده شده مجددا ریکاوری و برگردانده شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دلایلی داشته باشید که بتوانید شکایت کنید در غیر اینصورت منع تعقیب صادر میشه