مشاوره حقوقی رایگان - خیانت زوج و درخواست طلاق از جانب وی

عرض سلام و درود
پدر من به مدت 3 سال با زن همسایه ارتباط گسترده داشت (هر دو متاهل بودن) و به گواه سایر همسایگان، بارها با این زن رفت و آمدهای مشکوک داشت. پارسال یک شب ابتدای زمستان من و مادر و خواهرم اونو از خونه‌ی اون زن بیرون کشیدیم و از همون شب تا الان که 4 ماه گذشته پدرم از خونه رفته و برنگشته.
حالا پدرم درخواست طلاق داده، اموالش هم یه خونه و یه موتور و یه منزل مسکونی قولنامه‌ای هست که هر سه رو توقیف کردیم. سوالم اینه که با توجه به اینکه 4 ماهه پدرم از خونه‌اش رفته و داره تو یه خونه اجاره‌ای و تنها زندگی می‌کنه آیا احتمالش هست که دادگاه خونه رو جزو مستثنیات دین حساب نکنه؟
ضمنا ما برای رابطه نامشروع از پدرم شکایت کردیم و شواهد کافی هم برای قانع شدن قاضی ارائه دادیم و همچنین پدرم 8 سال قبل هم به دلیل روابط نامشروع پرونده کیفری داشته.
حالا با این تفاسیر تکلیف مهریه و طلاق و کلا حق و حقوق مادرم چی می‌شه؟

پاسخ ها :

آزاده  ابراهيمي اسكي

سرکار خانم آزاده ابراهيمي اسكي :

با سلام.
حق طلاق در قانون ایران با مرد هست و مادر شما نمی توانند مانع طلاق شوند اما تمام حقوق مالی که برای زوجه در نظر گرفته شده به مادرتان تعلق می‌گیرد.
یک _مهریه
دو_ اجرت المثل ایام زوجیت
سه_ نفقه ایامی که پدر ترک منزل کرده
چهار _ نصف اموالی که پدر بعد از ازدواج به دست اورده

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام لطفاً جهت ارایه توضیحات لازم و ارایه بهترین راهکار و پیشنهاد و نظر به تسلط اینجانب در انجام خواسته ی شما بنحو احسن حاصل 28 سال سابقه و تجربه وکالت در مراجع قضایی از طریق سامانه درخواست مشاوره تلفنی ثبت نمایید درخدمتتون هستم.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

پرسش های شما نیاز به توضیح بسیار مبسوطی دارد توصیه می کنم تماس بگیرید و از مشاوره تلفنی استفاده کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت داشتن حداقل یک منزل مطابق با شئونات فرد از مستثنیات دین است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

متاسفانه در قانون مازوج هر وقت تمایل داشته باشد میتواند یا پرداخت حقوق مالی زن که شامل مهریه و اجرهالمثل و تقسیم تا نصف دارایی هست زوجه را طلاق دهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
منزل مستثنیات دین محسوب می شود و اگر پدرتون پیگیری کند می تواند رفع توقیف منزل را بگیرد.
حق طلاق با مرد است مگر اینکه زن برای درخواست طلاق دلیل داشته باشد که در این صورت می تواند درخواست طلاق بدهد.