مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن پول پدر از پسر

سلام پدرم دوماه پیش 50میلیون به من داد آخه بانک 18 درصد می‌دهد من گفتم25 درصد سود پول میدهم قرار شد یکساله بدهد من هم ماه به ماه دادم حالا می‌تواند پول پس بگیرد با اینگه این پول قرار شد یکساله بدهد نه 3ماهه که الان بخواهد بگیرد آخه من بر مبنا یکسال گفتم 25درصد سود میدهم

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام لطفاً جهت ارایه توضیحات لازم و ارایه بهترین راهکار و پیشنهاد و نظر به تسلط اینجانب در انجام خواسته ی شما بنحو احسن حاصل 28 سال سابقه و تجربه وکالت در مراجع قضایی از طریق سامانه درخواست مشاوره تلفنی ثبت نمایید درخدمتتون هستم.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر _ هر چند چنین معامله ایی ربوی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بتوانید ثابت کنید که یک ساله بوده نمی تواند پس بگیرد.
از طرفی اگر شما پرداخت نکنید و از طریق دادگاه اقدام کند همون تا یک سال طول می‌کشه که در این صورت لازم نیست سود پرداخت کنید.
توجه داشته باشید که عمل شما ربا محسوب می شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قانونا قابل پیگیری نیست اینکار مصاق را هست