مشاوره حقوقی رایگان - گواهی عدم سازش

سلام
من حق طلاق بلاعزل با مهریه رو دارم.الان شوهرم رفت و دادخواست گواهی عدم سازش رو درخواست داده.رای تمکین بخاطر تعین محل سکونت با بنده بوده.و رای تمکین با من بود که ایشون هم اجراییه نکشیدند، حالا گواهی عدم سازش به ضرر من نمیشه. برای مهریه من بد نیست...؟
طبقه بالا خونه شوهرم رو به عنوان بخشی از مهریه برداشتن و به من داده شد.
حالا که درخواست طلاق داد حکم تنصیف اموال و دارایی که توی قولنامه ازدواج امضا کردند به من تعلق میگیره؟
ممنونم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام اگر اموال رو نفروخته باشه تنصیف اموال تعلق میگیره

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام چنانچه این ظرط در عقدنامه ذکر شده وعدم تخلف شما نیز اثبات شده باشد ودلیل موجهی برای طلاق نباشد بله وصرف نظر از تنصیف اموال به موجب رای وحدت رویه اجرت المثل ایام زندگگی مشترک نیز به شما تعلق خواهد گرفت